'PERSBERICHT'

Nieuwe website voor paardrijvakanties in Andalusië (Zuid Spanje)

Amsterdam, woensdag 22 mei 2008

Voor iedereen die op zoek is naar een passende paardrijvakantie in Andalusië is er nu een overzichtelijk website met meer dan 35 verschillende bestemmingen in Zuid Spanje. De website: www.holandaluz.nl is een online bemiddelingsbureau voor ruitervakanties op elk niveau en voor iedereen. Het bureau krijgt zijn provisie van de aanbieders waardoor de klant geen extra kosten betaald.

Door het ruime aanbod is het mogelijk hier een paardrijvakantie op maat te boeken. Er zijn; trektochten voor ervaren en actieve ruiters, weekprogramma’s voor beginners, kinderen en gezinnen of specialistische programma’s met dressuurlessen. Buiten de standaard programma’s bemiddelt Holandaluz ook voor klanten met speciale wensen. Daarnaast zijn er op de meeste bestemmingen tal van andere mogelijkheden voor een actieve vakantie. De accommodaties variëren van Hotels, villa’s en appartementen tot een eenvoudige tweepersoonskamer of een verblijf in een Tipi of Yurt. Niet rijders zijn op alle locaties van harte welkom.

Paardrijden kan het hele jaar door. Behalve bij de trektochten is het mogelijk de eigen aankomst en vertrektijd te bepalen.

Holandaluz

Jaap Dercksen

1e Jacob van Campenstraat 39

1072BC Amsterdam

Website: www.holandaluz.nl

Email: info@holandaluz.nl

Tel: 020 77 18 736

Mob: 06 209 18 242